Alumiiniketjun verhoilu

Alumiiniketjun verhoilu

alumiiniketjuverho alumiiniketjun verho voidaan käyttää alla, huoneen jakajat. Ei vain saavuttaa useita toiminnallisia vyöhykkeitä, vaan myös tekee tilaa tuntuu vielä suuremmalta. Ikkunanäytöt. Ei ole tarpeen sulkea ikkunaa estämään hyönteisiä. Ikkunan näytöt tarjoavat vain ...

Tuotetiedot

alumiiniketjun verho

alumiiniketjun verhoa voidaan käyttää alla,

Huonejakajat.

Ei vain saavuttaa useita toiminnallisia vyöhykkeitä, vaan myös tekee tilaa tuntuu vielä suuremmalta.

Ikkunanäytöt.

Ei ole tarpeen sulkea ikkunaa estämään hyönteisiä. Ikkunanäytöt tarjoavat vain raittiisen ilman ja valoa eivätkä lentävät hyönteiset.

Ovijohdot.

Ketjun linkkejä käytetään usein ostoskatuissa, joissa liikenne on yleensä raskasta. Se ei kuitenkaan sovellu vaunuihin ja muihin ajoneuvoihin.

未标题-1.jpg

materiaali

Alumiiniseos

värit

Kulta, hopea, pronssi ja monet

Koko

räätälöityjä

Lähtöisin

Hebei, Kiina

Tuotenimi

Lajittelija

ominaisuudet

Helppo puhdistaa;

Kestävyys;

Helppo päästä läpi;

Ei ruostetta.

edut

1.10 vuotta kullan toimittaja alibaba

2. erikoistunut toimittaja

hakemus

Pakkaus ja toimitus

1.Pakkaus: Muovinen vaahto sisempi, tavallinen kartonkipakkaus tai puukotelo

2. Toimitus: 3-19 työpäivää maksun vastaanottamisen jälkeen.

QQ图片20180201110602.jpg

Ohje

1.Mitä yritystä olemme?

Olemme valmistaja sijaitsee Hebei, Kiina. Olemme saaneet hyvä maine asiakkaidemme keskuudessa meidän ammatillinen, lämmin ja huomaavainen palvelu, koska tiedämme, että pitkän aikavälin liiketoiminnan perustuu laadunvalvonta, toimitusaika jne.

2.Onko yrityksesi tehdas tai kauppayhtiö?

Meillä on tehdas itsestämme, olemme tällä liiketoiminnalla muutaman vuoden China.Our tehdas on erittäin kuuluisa Hebei Kiinassa.

3.Mitä me tarjoamme laadunvarmistusta ja kuinka voimme hallita laatua?

1) Vahvistettiin menettely tuotteiden tarkastamiseksi valmistusprosessin kaikissa vaiheissa - raaka-aineita, prosessimateriaaleja, validoituja tai testattuja materiaaleja, valmiita tuotteita jne. Lisäksi olemme laatineet myös menettelyn, jossa yksilöidään kaikkien tuotteiden tarkastus ja testaus kaikki valmistusprosessin vaiheet.

2) 100% tarkastus kokoonpanolinjalla. Kaikki tarkastukset, tarkastukset, laitteet, kalusteet, kokonaistuotantoresurssit ja taidot tutkitaan, jotta varmistetaan jatkuvasti vaaditut laatutasot


Hot Tags: edistäminen alumiini ketjun verho, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, vapaa näyte, tehty Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like