Modern Double Jack -ketjun verho

Modern Double Jack -ketjun verho

moderni kaksoissoitin ketjun verho moderni kaksoissoitin ketjunverho on kaunis käsintehty koristeellinen verho, se voidaan asentaa ja puhdistaa helposti. Se on hyvä ulkonäkö. se voidaan käyttää monessa yhteydessä. Se on yhä suosittua useissa countries.it on valmistettu hienosta alumiinista, sen pinta-alasta ...

Tuotetiedot

moderni kaksinkertainen ketjun verho

moderni kaksoissoitin ketjun verho on kaunis käsintehty koristeellinen verho, se voidaan asentaa ja puhdistaa helposti. Se on hyvä ulkonäkö. se voidaan käyttää monissa yhteyksissä. Se on yhä suosittua useissa countries.it on valmistettu hienosta alumiinista, sen pinta on loistava, se voi heijastaa erilaisia ​​värejä.

Modernin kaksinkertaisen ketjun verhon materiaali

Alumiini

Väri nykyaikaisen kaksoissoitin ketjun verho

Hopea, kulta, ruskea, musta, jne

Koko modernin kaksinkertaisen ketjun verho

räätälöity kokoon

Lähtöisin

Hebei, Kiina

Tuotenimi

Lajittelija

Ominaisuudet: tyylikäs, laaja käyttö, jne

edut:

30 vuotta erikoistunut valmistaja

10 vuotta kullan toimittaja Alibaba

Modernin kaksinkertaisen ketjun verhon käyttö:

Pakkaus ja toimitus

1.Pakkaus: Muovinen vaahto sisempi, tavallinen kartonki tai puiset kotelot outter

2. Toimitus: 3-19 työpäivää maksun vastaanottamisen jälkeen.

FAQ:

K: 1. Voitteko toimittaa näytettä?

V: Kyllä, voimme.

K: 2. Kuinka kauan näytekuriiri kestää?

V: 5-7 työpäivää

K: 3. Kuinka kauan toimitusaika on?

A: 3-19 työpäivää maksun saamisen jälkeen

Yrityksen tiedot

Anguo City Sorter World Netting on ammattimainen koriste metalliverho valmistaja, perustettiin vuonna 1980 ", kattaa yli 2000 neliömetriä sijoittaa Anguo kaupunki, Hebein maakunnassa Etelä-Kiinassa.

Yhtiömme kehittää ja valmistaa monenlaisia ​​koriste-esineitä, sillä on yli 2000 ammattitaitoista työntekijää. Tuotamme myydään kaikkialle maailmaan, tärkeimmät markkinat ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Lähi-itä. Tuotteemme ja palveluemme ovat maine asiakkaidemme kanssa.

Yhtiö noudattaa "laatu ensimmäinen, molempia osapuolia hyödyttäviä win-win tavoitteet, rehellinen ja luotettava" liiketoiminnan filosofia. Sitoutuminen tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua paremman tulevaisuuden luomiseksi.


Hot Tags: nykyaikainen kaksinkertainen ketjun verho, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, vapaa näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like