Tukku Ainutlaatuinen alumiiniketjuverho fly screen

Sovellushotelli tulenkestävä Alumiiniketjuverho on erittäin houkutteleva, vaihtoehtoinen sisustus baareihin, ravintoloihin, kahviloihin ja vähittäismyymälöihin, mikä helpottaa sekä julkisen henkilöstön että yksityisten alueiden näkyvyyttä luvattomiksi silmin. Alumiiniketjun verho on valmistettu anodisoitua alumiinia ...

Tuotetiedothakemus

Alumiini   ketjusuojus on erittäin houkutteleva, vaihtoehtoinen sisustus baareihin, ravintoloihin, kahviloihin ja vähittäismyymälöihin, mikä helpottaa sekä julkisen henkilökunnan että yksityisten alueiden näkyvyyttä luvattomiksi silmin.

Alumiiniketjun verho on valmistettu eloksoiduista alumiinista, joka ei ruostu. Ketjusverhot ovat saatavana hopea, punainen, sininen, vihreä, musta, kulta ja pronssi.

  Kaikki ketjusverhot soveltuvat etu- ja takaluukkuihin kotitalouksissa. Yksittäiset pituudet alumiiniketjun verho ryntää alas ylhäältä .

 

 

Ominaisuus

 

1.Visual merchandising.

2.Trim alas seinän kokoa tarvitaan.

3.Värien värit valita,

4. Monipuolisuutensa ansiosta se on hyvä valinta seinän koristeluun.

5.Kestävä ja helppo puhdistaa


Hot Tags: tukku ainutlaatuinen hotelli tulenkestävä alumiini ketjun verho fly screen, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöityjä, irtotavarana, vapaa näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like