Crystal Earth helmi riipus pudota riipus

Pikatiedot Materiaali: Kristalli Käyttö: Kodinsisustus Alkuperä: Hebei, Kiina Tavaramerkki: Lajittelija Mallinumero: A30 esine: kristallihelmi ketjun väri: kirkas helmen koko: 30 mm Kristallihelmillä varustettu verho voidaan hakea huonejakajaan, ikkunoiden hoitoon, sisustukseen ja ulkokoriste ja lamppu-savupiippu ja ...

Tuotetiedot

Pikatiedot

Materiaali: Kristalli

Käyttö: Kodinsisustus

Alkuperäpaikka: Hebei, Kiina

Tuotemerkki: Sorter

Mallinumero: A30

Tuote: kristallihelmi ketju

väri: kirkas

helmen koko: 30mm


Tuotteen Kuvaus

Kristallihelmillä varustettua verhoa voidaan käyttää huonejakajaan, ikkunoiden käsittelyyn, sisä- ja ulkokoristeisiin sekä lamppu-savupiippuun ja niin edelleen, jotta voidaan luoda tyylikäs ilmapiiri. Muodikas muotoilu, läpinäkyvä, näyttää tähtitaivaalta yökerhossa, siro, paras valinta asiakkaille ja suunnittelijoille. Repiminen kristallihelmillä varustettu verho, muodikas ja ainutlaatuinen, käytti usein hääpaikkaa. Kuuma myynti ainutlaatuinen kristallihelmi verho, ainutlaatuinen muoto, joka on muodikas ja moderni kuvio, kiinnittäen suunnittelijoiden silmät Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kuuma myynti, kohtuullinen hinta. Valintasi on juuri nyt. Tuotenumero:

微信图片_20191115094704


Tuoteshow

Materiaali: K9-kristalliMeillä on monenlaisia kristallihelmiä erivärisillä ja -muodoisillaan.Voit valita niistä minkä tahansa haluat. Tai voit valita löysät helmet tai helmiketjun tai valmisverhon.

Yrityksen profiili


TuotepakkauksetMerilaivaliikenne: Pakkaamme tavarat muovivaahdolla sisäpakkausten puisten koteloiden ulkopakkauksia varten. Ilmakuljetukset: Pakkaamme tavarat muovivaahdolla sisäpakkauksen vahvaan kartonkiin ulkopakkausta varten.


Hot Tags: kristalli maahelmi riipus pudota riipus, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, ilmainen näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like