Gold Link Chain Fly Screen

Gold Link Chain Fly Screen

kulta-linkki ketjun silmäkulma kulta-linkki ketju lentää seula koostuu alumiininen kaksinkertainen koukku ketju metalli napainen. Voidaan käyttää anti-hyttysen verhot. Ominaisuudet: kevyt, hyvä roikkuus jne. Edut: 30 vuotta erikoistunut tehdas 10 vuotta kultaa toimittaja Alibaba Sovellus kulta linkki ...

Tuotetiedot

kultaisen ketjun lentotulkki

kultainen ketjupyöränäyttö koostuu alumiinisesta kaksoisketjuketjusta, jossa on metallipylväs. Sitä voidaan käyttää anti-hyttysverhona.

Kultaketjun ketjunäytön materiaali

Alumiiniseos

Kultaketjun ketjunäytön väri

kulta-

Kultaketjun ketjunäytön koko

0,9m * 2m tai koon mukaan

Lähtöisin

Hebei, Kiina

Tuotenimi

Lajittelija

Ominaisuudet: kevyt, hyvä roikkuus jne

edut:

30 vuotta erikoistunut tehdas

10 vuotta kullan toimittaja Alibaba

Kultaketjun ketjunäytön käyttäminen:

Pakkaus ja toimitus

1.Pakkaus: Muovinen vaahto sisempi, tavallinen kartonkipakkaus tai puukotelo

2. Toimitus: 3-19 työpäivää maksun vastaanottamisen jälkeen.

FAQ:

K: Ovatko näytteet saatavilla ennen tilausta?

V: Kyllä, jos se on varastotuote, näyte voidaan lähettää ilmaiseksi 5 päivän kuluessa, jos se on räätälöity, lähetetään 15 päivän kuluessa.

Q: Entä näytepolitiikka?

Voimme tarjota ilmaista näytettä. Sinun on kuitenkin maksettava pikaviestikustannukset ilmaisulla kuten DHL, TNT, UPS ja FEDEX.

K. Voitteko tehdä kuviani?

V: Kyllä, OEM / ODM on tervetullut, voit lähettää meille kuvia. Tarvittaessa voimme pitää suunnittelusi suojattuna lain mukaan.

sertifiointi

ISO 9001

SGS

Yrityksen tiedot

Anguo City Sorter Maailman verkko on ammattimainen valmistaja ja viejä koriste metallien verhot Kiinassa. Tärkeimpänä toimittajana meillä on yli 30 vuoden kokemus tällä alalla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Se on meidän painopisteemme ja todellinen sitoutuminen yleiseen asiakastyytyväisyyteen, joka erottaa meidät kilpailusta. Olemme ansainneet hyvän maineen maailmanmarkkinoilla vuosien varrella, ja olemme kehittäneet menestyksekkäitä liikesuhteita monien ostajien kanssa ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Hot Tags: kultainen linkki ketjun lentää näyttö, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, vapaa näyte, tehty Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like