Crystal helmi verho luokittelu

- Sep 19, 2018-

Crystal helmi verho luokittelu

Yksi on helmi verho, joka on päällystetty yhteisen muovinen ydin. Nämä bead verhot ovat yleensä oven ja yhdistetty langan. Materiaali on kevyt ja edullinen väri välkkyy voimakkaasti (lähinnä kirkkaan punainen, kulta ja hopea). Se soveltuu paremmin muodikas asuntoja tai viihdekohteita, joka voi luoda moderni ja muodikas tunne. Kirkkaus Yhdysvalloissa on vain noin vuoden.

sv810.jpg

Toinen on akryyli (crystal) helmi verho. Akryyli (crystal) on tunnettu metyylimetakrylaatti. Se on ominaista hyvä avoimuus, rikas leikattu pinta kuin kristalli, ja on maine ”muovi queen”. Kiinnitä huomiota luokan akryyli materiaalien valinnassa. Paras on luokan A. Palkkaluokat B ja C ei yleensä suositella. Materiaali on kirkas ja selkeä, ja leikkaus on kaunis. B, C ainetta väri kellertävä vaaleansininen tai jopa musta (selkeä helmet ovat ilmeisimpiä), vieläkin joten helmet ovat sameita ja karkea haittaava ulkonäkö. On joitakin aukkoja välillä materiaaleja kolme astetta.

Mutta älä ota standardi totta crystal mitata akryyli. Vaikka A-luokan akryyli simulointi on suhteellisen korkea, se on edelleen tietty etäisyys todellinen crystal. Kustannusten kannalta akryyli ei voi olla niin kuten. ,

48E.jpg

Kolmas on crystal lasi materiaali, hinta on hieman korkeampi kuin ensimmäinen, väri on myös hieman vähemmän, mutta materiaali on terveelliset ja ympäristöystävälliset, luonnollinen crystal on kaikkein realistisin ja helmet ovat avoin ja refraktometriluku on hyvä, perheen tai kauppias sisustus. , kristallilasia eikä ikääntyminen. Pitkän aikavälin valaistus ei haalistu, se on kaikkein kustannustehokkain pehmeä kodin sisustamisen tuotteiden. Kristalli lasi helmi verho on käytännöllinen, kestävä ja kaunis, ja on ensimmäinen valinta kodin sisustus.

HTB1JvT9wrSYBuNjSspiq6xNzpXaa.jpg_350x350.jpg