Verhojen kehittäminen

- Nov 28, 2017-

Verhojen kehittämiseen on tehty monia muutoksia, ja ilmeisimmät muutokset heijastuvat verhojen materiaaliin. Alussa ikkunaa käytettiin vain purkamaan tai jättämään erittäin karkeaa reikää seinälle ja kattoon tai intialaisen kartion muotoisen teltan kattoikkunan aukkoon, sen peruskäyttö on rajoitettu ilmanvaihtoon, jota usein peittää pedon ihon tai ruohon kudotun kankaan käyttö. Piilot ja matot ovat verhoilun aikaisin muoto ja mattojen kauneuden vuoksi tämä ikkuna on levinnyt toistaiseksi, kesäkauden eteläosassa perhe on ripustanut mattoverhoja ja viileä.

Han-dynastian Cai Lun keksi paperin, ihmiset alkoivat käyttää paperia ikkunan peittämisenä. Kiinan muinaiset ikkunat ovat paperia paperia, ikkuna on hyvin pieni ja erittäin tiheä: yksi on varkaudenesto, toinen on ikkuna on liian suuri ikkuna paperi on helppo puhaltaa tuulen.

Tällainen liimapaperiruutuikkuna on hyvin yleinen pohjoisissa asunnoissa, paperi on nimeltään Sorghum-paperi, valkoinen, jolla on tietty paksuus ja sitkeys, ellei se tahallaan tuhoa sitä, muuten se ei ole helposti rikki.