Oven helmet Crystal Fashional Lasihelmiverhot häät

Oven helmet Crystal Fashional Lasihelmiverhot häät

Oven helmet Crystal Fashional ja sisustus Joulukoristeet Lasihelmiverhot häät

Tuotetiedot


kristallihelminen ketju

Tuotteen Kuvaus


Tuote-eritelmämme on 14 mm, jota käytetään laajalti koristeluun ja verhoihin. Lisäksi tuotteemme väri on pääasiassa värikkäitä. Mitä enemmän' pintatekniikka on lasia. Ja pakettimme on 1-3 m / pussi.Tuote Crystal bead verho

Materiaali Lasi

Koko 14mm

Väri värikkäitä

Pakkaus 1-3m / pussi

Käyttötarkoitus, verho

Kokonaispaino 78 g / m

photobank

photobank (15)

Product yhdysvalloissagephotobank (1)photobank (17)


Pakkaus GG-vahvistin; Toimitus

Pakkaus


Puulaatikkopakkaus

1.Yrityksemme puulaatikkopakkaus, jota käytetään pääasiassa meritse.

2.Puulaatikko on parempi kuin muut paperimateriaalit, mikä voi estää tuotteen vahingoittumisen ja suojaa myös kosteudelta.

3. varmistamme, että jokainen laatikko on täytetty kuivausaineella, jotta tuotteet eivät ruostu ja vahingoitu.


202006181544585369628.webp

Hunajakennopakkaus

1. käytämme kennopakkaus poimia niitä, se käytetään yleensä express.

2.Honeycomb-kartonkipakkaustuotteilla on ominaisuudet, jotka ovat vastustuskykyisiä suulakepuristukselle, puskuroinnin esto, vahvat iskunkestävät jne.

3. on myös hyvä suoja suorituskyky heille sisällä laatikko, ja voidaan hoitaa erityisesti saavuttaa vedenpitävä ja kosteutta kestävä vaikutus.

202006181544583739795.webp

Toimitus

Näyteaika 7 päivää

Kuljetus pikakuljetuksella, meritse, ilmateitse


Voit kysyä joitain kysymyksiä

1.Jotkut tekniset tiedot tuotteestamme.Meillä on spesifikaatio 14 mm: lle.

2. pallomme on valmistettu lasista.

3. meillä on useita värejä voit valita, lähinnä värikkäitä.

4.Voit valita toisen muodon koskettamalla meitä.

5.Asiakkaat voivat ottaa meihin yhteyttä napsauttamalla oikealla olevaa kuvaa.


Liittyvät tuotteet

Maksu


T / T, luottokortti, Alibaba-maksu ja muut maksut

Meistä


Tehtaamme


Yrityksemme on moderni yritys, joka on erikoistunut R&-vahvistimiin, D-kiinnitystappien ja metalliverhojen tuotantoon ja myyntiin. Yritykset, jotka noudattavat muotia, avantgardea, innovatiivista, käytännöllistä liiketoimintafilosofiaa, tyylikkäitä tuotteita, tyylikkyyttä, luovaa päivityksen laatua, palvelun seurannan spesifikaatioita ja monia muita etuja saadakseen asiakkaidemme luottamuksen, tuotteita myydään Yhdysvaltoihin, Euroopan unioni, Kaakkois-Aasia jne. Täynnä monia tunnettuja rakennuksia. Kunnian viehätyksestä on tullut häikäisevä tähti koristelun ja koristelun alalla.

factoryfactory producefactory details


Tiimimme


Lämpimät ja vieraanvaraiset lajittelijat odottavat innolla vilpitöntä viestintää ja laajaa yhteistyötä.

customer


Todistuksemme


Sen kudonta on ollut kaksitoista vuotta. Yrityksellämme on yli 50 työntekijää ja se on läpäissyt ISO9001: 2000 -laatujärjestelmän sertifikaatin. Yritys pysyy koriste-alan kehityksen suuntauksessa ja on luonut hyvät yhteistyösuhteet tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa. Tuotteet tunnetaan uutuudestaan. Yhtiö pyrkii saavuttamaan tuotteiden erilaistumisen ja tekee yhteistyötä perinteisen kiinalaisen lääketieteen lääkeyritysten kanssa nanolääketieteen suodatinverkkojen kehittämiseksi paikallisen teollisuuden etujen mukaisesti, ja on kehittänyt peräkkäin erikoistuotteita, kuten törmäyksenestovaatteisiin tarkoitettuja verkkoja ja terveydenhuollon säiliöihin riippuvia verkkoja. ja ihmisten erityistarpeet. Teollisuus on antanut vaatimattoman panoksen. Tehdas voi myös kehittää metalliverkkoja ammattialalla asiakkaiden vaatimusten mukaisesti ja pyrkiä saavuttamaan tilausten mukaisen tuotannon.

our progress

Palvelumme


1. Vastaa kyselyyn 12 työpäivän kuluessa.
2. kommunikoida pääasiassa ostajien kanssa sähköpostitse.
3. Tarjoa ilmaisia ​​näytteitä, jos tarvitset, ostajien on maksettava vain toimitusmäärä.

4. Tarjoa laadukasta ennakko- ja myynnin jälkeistä palvelua, kun käytät tuotteitamme, henkilökuntamme voi vastata kaikkiin kysymyksiin.


UKK


Kysymys 1: Kuinka yrityksen' tuotteiden laatu on?

Vastaus: 1. Jokainen tavaroiden laatikko tarkistetaan viisi kertaa tiukasti ennen toimitusta, ja laaduntarkastuskertomus lähetetään asiakkaillemme tuotteiden kanssa.

2. yhtiömme valvoo tiukasti tuotteiden laatua raaka-aineiden tuotannossa, tuotesuunnittelussa, tuotteiden käsittelyssä, tuotteiden pakkauksissa ja tuotteiden toimituksissa.

Kysymys 2: Voiko yritys tarjota OEM-palveluita?

Vastaus: 1.Kyllä, voimme tarjota OEM-palvelua, joka voi täyttää osan ostajan esittämistä tuotteen valmistusvaatimuksista.

2.Yrityksellämme on vahva vahvuus tuotannon hallinnassa, markkinoinnissa ja tuotekehityksessä.

Kysymys 3: Entä yrityksen tuotteiden toimitus?

Vastaus: Noin 3-19 työpäivää.

Kysymys 4: Entä maksujen turvallisuuskysymykset?

Vastaus: Yritys tarjoaa kirjeenvaihdon varmuuden, joka voi suojata tilauksiasi maksusta toimitukseen. Mukaan lukien maksuturva, oikea-aikaiset toimitukset ja tuotteiden laadun suojaus.

Kysymys 5: Entä myynnin jälkeinen palvelu?

Vastaus: Yritys tarjoaa laadukasta myynnin jälkeistä palvelua, voimme seurata tavaroita tuotteen toimituksesta ja tietää, että ostaja saa tuotteen. Jos tuotteen käytössä on ongelmia, voimme tarjota vastaavan palvelun.Hot Tags: Ovihelmet Crystal Fashional Glass Beading verhot häät, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, ilmainen näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like