Tiimin parempaan kasvuun, kollektiiviseen oppimiseen, ponnisteluihin valmistautua uusi maojie syyskuussa.

- Aug 29, 2018-

    

SORTER TEAM LEARNING


24. elokuuta, aurinkoisena päivänä, tulimme xiulan-hotellin päämajaan ja oppimme alibabasta. Jotta voisimme toivottaa tulevan uuden kaupparyhmän syyskuussa kaksi kertaa vuodessa suuren kansainvälisen toimittajan galaa. Emme olleet poikkeus, minun ystäviä ja minä tulin varhain konferenssihuoneeseen. Vain iso näytöllä on menestyviä kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä, jotka tekevät kaiken ali-alustalla.

QQ图片20180829111600.jpg

Löysimme istuinpaikan istumaan. Sydämissämme on jännitystä, ja odotamme tulevaisuutta myös tulevaisuudessa, kun näytämme ruudulla tällä hetkellä.

QQ图片20180829111715.jpg

Kun mikrofonin soittimen selitys, lämpimän suosionosoituksen puhkeaminen toi mukanaan tunnetun kansainvälisen operaation päällikön, erittäin älykkään eteläisen kauneuden. Hän kuunteli lyhyen itsensä käyttöönottoaan ja kuvaili kansainvälisen toiminnan suuntausta , B-päästä C-päähän, korkeasta hinnasta alhaiseen hintaan, videopromoottoriin, suodattaa räjähdystarvikkeita ja rohkaista räjähtäviä. Ja he saavat toimittajien logistiikka-luottosuojan ja niin edelleen. Sen jälkeen selvitin tuotteen julkaisu- ja julkaisusäännöt alkoi tehdä specifications.Commodity pitäisi saavuttaa todellinen ja elävä kohtuullinen hinta ja niin edelleen.

QQ图片20180829111545.jpg

Hänen selityksensä oli niin yksinkertainen ja syvällinen, että kuuntelijat saivat The Timesin pulssin. Me kaikki löysimme hihat ja emme voineet odottaa kokouksen päättymistä. Se tuntuu siltä, että olemme niin onnekkaita, että olimme vuorossa. Lopulta sain kiinni The Timesin hännän ja noussut Timesin hänet-autoon.

Arvostamme suuria aikoja, olkaamme aina oppimisen tiellä.