Metallihelmiverho

- Sep 12, 2018-

Helmet ovat koristelu ja sulkeminen huoneen tai talon ulkopuolella.

Variety, Variety

Monenlaisia helmiä, sokerihelmiä, maapallonhelmiä, jalkapallohelmiä, litteitä helmiä, Fang Zhu, mallinnushelmiä, viipaloidut helmet, rakkaushelmet, lumihiutaleperheet, kahdeksankulmainen helmet ja niin edelleen. Nämä helmet yhdistyvät kauniiseen helmiin.

6.jpg

Värikäs ja monipuolinen helmi-tyyli on hyvä kaikkien kanssa, kiinnitettävä huomiota kodin sisustustyyliin

Määritä omat kodin tason pohja ja sisustustyyli, kuten avantgarde-tyyppinen, muotityyppi, yksinkertainen tyyppi, antiikin klassinen, lämmin tyyppi ja niin edelleen, jotta voit valita sopivan tyyliä helmen vastaamaan.

2 - 副本.jpg

Samanaikaisesti helman kokoon on myös otettava huomioon materiaalien ongelma, jos haluat tehdä Xuan Guan -helmistä, Yleensä vaaditaan 1,8 metriä 2 metriä, tämä pituus yrittää myös olla valitsematta helmiä suuri liian raskas tyyli, joka kasvattaa kunkin helmi ketjun painoa, helmi helppo murtaa ja tarvitsevat usein pääsy helmi yrittää suunnitella lyhyempi, voit valita kaunis väri riipus, niin kaunis ja käytännöllinen , koska usein sisään ja ulos, aina vaihtaa helmiä, molemmat hankalat ja helppohoitoiset ketjulenkit, ehdottavat mahdollisimman pitkälle Suunniteltu puoliverholle tai ilman riipus hem epätasaista tyyliä.