Alumiiniketjuverhon käyttö

- Sep 17, 2018-

väliseinä

Alumiiniketjun verho voi korvata seinän ja lasin, tulla sisävaloon, hengittävä pehmeä väliseinä, laajentaa tilan tehokkaasti. Ravintola-ja olohuoneen avaruusosasto tai kuisti voi käyttää tätä ei näytä olevan osio, ei vain jakaa aluetta, eivät vaikuta valaistus, enemmän voi heijastaa kaunista.

Osina, helmen värin ja tyylin on oltava sopusoinnussa makuuhuoneen värin kanssa. Esimerkiksi lämmin romanttinen tyyli soveltuu vaaleanpunainen, violetti, tyyli voi käyttää kristallihelmiä, virkistävä minimalistinen tyyli sopii viileä kristallihelmi, sininen, valkoinen, rusketus suositeltava, muodikas tunne vahva kuvio sopii punainen, vihreä , savuinen väri ja niin kirkas kirkkaasti värikkäitä helmi-kooste, mutta eurooppalainen ja amerikkalainen klassinen tyyli tietenkin edelleen käyttää kaikkia läpinäkyviä kristallia merkittävimpiä aatelia.

chain curtain000.jpg

Taustaseinä

TV-tausta, sohvan tausta, yöpöydän tausta, seinärakenne voi käyttää helmiä. Tämä tekee metopista lämpimämmän ja ketterämmän, visio on avoimempi kirkas, tilan pituussuuntainen tunne on myös voimakas. Yläosassa helmi yhdessä joidenkin kohdevalojen kanssa, kun valonlähde osuu helmi runkoon, voi heijastaa paljon kaunista valoa.

chain curtain654.jpg