Miksi metalliset näytöt käyttävät metallimaalia

- Nov 28, 2017-

1, metallimaali kuin tavallinen maali on parempi ulkonäkö koriste-ja haponkestäviä. Metallimaalilla se vähentää metalliverkko-verhomateriaalia, maalaa ja kustannuksia. Siksi metallimasien kustannukset ovat myös tavallista enemmän maaleja. Tavallisen maalin käyttö on pääosin valkoisia, mustia, suuria punaisia ​​ja keltaisia ​​autoja. Metallimaalin käyttö on "tavallisen maali" lisätty hopean jauheen värejä, niiden väri muuttuu paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi.

2, koska metallimaali sekoitetaan metallijauheen, paitsi se voidaan maalata sen jälkeen, kun levyn pinta näyttää kirkkaammalta ja eri näkökulmista, koska valon taittuminen, tekee metallinäytön väristä ja jopa kehällä muutos, niin että metallisen näytön yleinen ulkonäkö näyttää rikkaammalta ja mielenkiintoisemmalta, siksi "metallimaali" Yksi yleisimmistä totuuksista.

3, se sekoitetaan metallijauheen kanssa metallikoostumuksella, joten kovuus lakka, maalipinnan kovettu, ei ole helppo naarmuttaa, se on suuri evankeliumi, jossa "Metal maali" vähentää metalliset näytöt maalata, maalata huoli ja kustannukset.