Muovinen tappi värikäs sisustus vaatteiden ja ripustettavien tunnisteiden kanssa

muovinen tappi värikäs koriste vaatteille ja ripustettaville tunnisteille

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus

Kiinnitystappien koko on 22 mm * 1,2 mm. Se on valmistettu metallista. Turvatapit ovat korkealaatuisia, yksinkertaisia ​​ja tehokkaita, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä. Lisäksi neula on terävä, joka voidaan helposti kuljettaa läpi. Ja meillä on useita koko voit valita, voit jopa mukauttaa sitä.Nastakiinnikkeitämme käytetään laajalti vaatteiden ripustustunnisteissa. Niitä voidaan käyttää myös kuuluisissa kelloissa, laukkuissa, hattuissa, sateenvarjoissa ja muissa tuotteissa, jotka tarvitsevat ripustettavia tunnisteita. käytetään käsitöitä.


2

Pakkaus


Paketti:

Tuotteemme pakataan yleensä 1000 kpl / laatikko, 50 laatikkoa / pakkaus. Sisäinen laatikko on fllledläpinäkyvä plasmapussi, ulkopuolella on valkoinen paperilaatikko.

Puulaatikkopakkaus

1.Yrityksemme puulaatikon pakkaus makäytetään meritse.

2.Puulaatikko on parempi kuin muut paperimateriaalit, mikä voi estää neulatuotteen vahingoittumisen ja suojaa myös kosteudelta ja kosteudelta.

3. varmistamme, että jokainen laatikko on täytetty kuivausaineella, jotta nastat eivät ruostu ja vahingoitu.

Hunajakennopakkaus

1. käytämme honeycomb-pakkaus hakaneulojen ottamiseksi, sitä käytetään yleensä express-muodossa.

2.Honeycomb-kartonkipakkaustuotteilla on ominaisuudet, jotka ovat vastustuskykyisiä suulakepuristukselle, puskuroinnin esto, vahvat iskunkestävät jne.

3. on myös hyvä suoja suorituskyky nastat sisällä laatikko, ja voidaan hoitaa erityisesti saavuttaa vedenpitävä ja kosteutta kestävä vaikutus.

Toimitus


Näyteaika
7 päivää
Kuljetus
pikakuljetuksella, meritse, ilmateitseMaksu

T / T, luottokortti, Alibaba-maksu ja muut maksut
Tehtaamme

Yrityksemme on moderni yritys, joka on erikoistunut R&-vahvistimiin, D-kiinnitystappien ja metalliverhojen tuotantoon ja myyntiin. Yritykset, jotka noudattavat muotia, avantgardea, innovatiivista, käytännöllistä liiketoimintafilosofiaa, tyylikkäitä tuotteita, tyylikkyyttä, luovaa päivityksen laatua, palvelun seurannan spesifikaatioita ja monia muita etuja saadakseen asiakkaidemme luottamuksen, tuotteita myydään Yhdysvaltoihin, Euroopan unioni, Kaakkois-Aasia jne. Täynnä monia tunnettuja rakennuksia. Kunnian viehätyksestä on tullut häikäisevä tähti koristelun ja koristelun alalla.

Tiimimme

Lämmin ja vieraanvarainen Sorterpeople odottaa vilpitöntä viestintääsi ja laajaa yhteistyötä.
Todistuksemme

Sen kudonta on ollut kaksitoista vuotta. Yrityksellämme on yli 50 työntekijää ja se on läpäissyt ISO9001: 2000 -laatujärjestelmän sertifikaatin. Yritys pysyy koriste-alan kehityksen suuntauksessa ja on luonut hyvät yhteistyösuhteet tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa. Tuotteet tunnetaan uutuudestaan. Yhtiö pyrkii saavuttamaan tuotteiden erilaistumisen ja tekee yhteistyötä perinteisen kiinalaisen lääketieteen lääkeyritysten kanssa nanolääketieteen suodatinverkkojen kehittämiseksi paikallisen teollisuuden etujen mukaisesti, ja on kehittänyt peräkkäin erikoistuotteita, kuten törmäyksenestovaatteisiin tarkoitettuja verkkoja ja terveydenhuollon säiliöihin riippuvia verkkoja. ja ihmisten erityistarpeet. Teollisuus on antanut vaatimattoman panoksen. Tehdas voi myös kehittää metalliverkkoja ammattialalla asiakkaiden vaatimusten mukaisesti ja pyrkiä saavuttamaan tilauksiin perustuvan tuotteiden tuotannon.

Palvelumme

1. Vastaa kyselyyn 12 työpäivän kuluessa.
2. kommunikoida pääasiassa ostajien kanssa sähköpostitse.
3. Tarjoa ilmaisia ​​näytteitä, jos tarvitset, ostajien on maksettava vain toimitusmäärä.

4. tarjota laadukasta ennakko- ja myynnin jälkeistä palvelua, wKun käytät tuotteitamme, henkilökuntamme voi vastata kaikkiin kysymyksiin.


Kysymys 1: Kuinka yrityksen' tuotteiden laatu on?

Vastaus: 1. Jokainen tavaroiden laatikko tarkistetaan viisi kertaa tiukasti ennen toimitusta, ja laatutarkastusraportti lähetetään asiakkaillemme tuotteiden kanssa.

2. yhtiömme valvoo tiukasti tuotteiden laatua raaka-aineiden tuotannossa, tuotesuunnittelussa, tuotteiden käsittelyssä, tuotteiden pakkauksissa ja tuotteiden toimituksissa.

Kysymys 2: Voiko yritys tarjota OEM-palveluita?

Vastaus: 1.Kyllä, voimme tarjota OEM-palvelua, joka voi täyttää osan ostajan esittämistä tuotteen valmistusvaatimuksista.

2.Yrityksellämme on vahva vahvuus tuotannon hallinnassa, markkinoinnissaja tuotekehitys.

Kysymys 3: Entä yrityksen tuotteiden toimitus?

Vastaus: Noin 3-19 työpäivää.

Kysymys 4: Entä maksujen turvallisuuskysymykset?

Vastaus: Yritys tarjoaa kirjeenvaihdon varmuuden, joka voi suojata tilauksiasi maksusta toimitukseen, mukaan lukien maksusuojaus, oikea-aikaiset toimitukset ja tuotteiden laadun suojaus.

Kysymys 5: Entä myynnin jälkeinen palvelu?

Vastaus: Yritys tarjoaa laadukasta myynnin jälkeistä palvelua, voimme seurata tavaroita tuotteen toimituksesta ja tietää, että ostaja saa tuotteen. Jos tuotteen käytössä on ongelmia, voimme tarjota vastaavan palvelun.


Hot Tags: muovinen tappi värikäs koristelu vaate- ja ripustustunnisteille, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, ilmainen näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like