Muotipallo Suorat päät nastat eri värejä

Muovipallot Suorat päät nastat Erilaiset värit Tekniset tiedot Materiaali: Teräslejeerinki, ECO-friendly muovi Väri: Monivärinen Koko: 38 * 0.6 * 4 Pakkaus: 40kpl / pyörä, 12wheel / tusina, 1000pcs / box Ominaisuudet 1.Helmet ovat 4mm. Iso, rohkea, kaunis kukkaroihin. Täydellinen pitkät käsivarren konepusseja varten. Pitkät, ...

Tuotetiedot

Muotipallo Suorat päät nastat eri värejä


tekniset tiedot


Materiaali: Teräslejeerinki, ekologinen muovi

Väri: monivärinen

Koko: 38 * 0,6 * 4

Pakkaus: 40kpl / pyörä, 12wheel / tusina, 1000pcs / laatikko1.jpg3.jpg
ominaisuudet


1.helmet ovat 4mm. Iso, rohkea, kaunis kukkaroihin. Täydellinen pitkät käsivarren konepusseja varten. Pitkä, vahva, taipuisa akseli.

2. Nämä nastat sopivat erinomaisesti Prom, graduation, häät tai suihkukorut tai boutonnieres. Käsityöläiskirjoittajat käyttävät niitä koristellun joulukoristeita, koristeellisia Unity-kynttilöitä ja muita ainutlaatuisia käsityövälineitä.

3,100% Uutta ja laadukasta.


Eri värejä


HTB1QoRYdTmWBKNjSZFBq6xxUFXaz.jpg_.webp.jpg


HTB1x04KdHsrBKNjSZFpq6AXhFXa9.jpg_.webp.jpg


HTB1.RLbewKTBuNkSne1q6yJoXXat.jpgHTB1e17rmL5TBuNjSspcq6znGFXaN.jpgHTB1Nf2jexuTBuNkHFNRq6A9qpXam.jpgHTB1wTRedIj_B1NjSZFHq6yDWpXad.jpg_.webp.jpgHTB1Y3XHdQomBKNjSZFqq6xtqVXaj.jpgHTB13g.NmKuSBuNjSsziq6zq8pXa0.jpg_.webp.jpg


Ohje


1. Voinko saada nastoja eri kokoisiin ja paketteihin?

Tietenkin, jos sinulla on oma suosikki koko ja paketti, lähetä ne meille, me teidän vaatimuksenne järjestää tuottaa ja paketti.

2.Mikä on sinun maksuehdot?

Ajattelemalla eri asiakkaiden eri tapoja, nämä maksuehdot ovat käytettävissä esimerkiksi T / T, Western Union ja Paypal.

3.Miten voin varmistaa pyöreän pään tappien laadun, jos maksan etukäteen?

Ole varma! Ensinnäkin olemme tehdasvalmisteita yli 20 vuotta, laatu on ensimmäinen tavoite, joten pyrimme parhaiten varmistamaan, että tuotteemme ovat laadukkaita. Toiseksi olemme Alibaba TRADE ASSURANCE -sertifikaatti ja luotettava toimittaja varmista, että rahat ovat turvallisia.


Hot Tags: muoti pallo suorat nastat eri värejä, Kiina, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, irtotavarana, vapaa näyte, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like